BEMUTATKOZIK A CÍVIS LED CSAPATA

Egyedi technikával világítanád meg az otthonod, vállalkozásod vagy egy nagyobb rendezvény megszervezése előtt állsz? Amennyiben igen, a Cívis Led villanyszerelői állnak a rendelkezésedre Debrecenben, Budapesten vagy az országban bárhol.

Évek óta szolgáljuk ki ügyfeleink világítástechnikára irányuló minden igényét. Legyen szó erősáramú vagy gyengeáramú villanyszerelésről, beltéri vagy kültéri megvilágításról, koncertekről vagy színpadi előadásokról, a széles eszköztárunknak köszönhetően minden kérésed teljesítjük a tervezéstől a kivitelezésig.

Cégünk az energiatakarékosság, a design és a kényelem jegyében végzi tevékenységét. Ahogy referenciáinkból is kitűnik, beltéri munkáink során led szalagok, energiatakarékos izzók, egyéb hangulat világítás, valamint rádiófrekvenciás és ethernet vezérelt egységek telepítésével varázsoljuk modernebbé, kényelmesebbé és olcsóbbá az otthonod.  A legújabb technológiának köszönhetően a számlád nem szökik a magasba, ugyanis a ledes izzók akár 90%-al is kevesebbet fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.

Kültéri és színpadi munkáink során a garantáltan feledhetetlenné tesszük az adott eseményt. A fénytervezéstől, az eszközök biztosításáig, majd a teljes lebonyolításig minden ezzel járó gondot leveszünk a válladról.

Tehát, ha világítástechnikáról van szó előttünk nincs akadály. Profi eszközeink és szakmai tapasztalatunk garancia a sikeres együttműködésre.

Villanyszerelo

SZERETNÉL VELÜNK DOLGOZNI?

TEKINTSD MEG LEGUTÓBBI MUNKÁINKAT

Összes
Beltéri világítás
Kültéri világítás
Színpadtechnika
  • Villanyszerelés és egyéb beltéri fénytechnikai megoldások kivitelezése a debreceni fragancia parfümériában
  • Komplett beltéri világítástechnika és teljeskörű villanyszerelés Debrecen egyik legnívósabb szórakozóhelyén
  • Villanyszerelés és egyéb beltéri fénytechnikai megoldások kivitelezése a debreceni fragancia parfümériában

ÜGYFELEINK MONDTÁK RÓLUNK

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA BÁRMIKOR

Bármiféle észrevételed van vagy megbízásod van számunkra, írj vagy hívj minket. Nem csak Debrecenben, az ország egész területén állunk rendelkezésedre!06-20-425-69-54 | 06-20-33-77-963
info@civisled.hu
4029 Debrecen, Faraktár u. 23/B. III/2.